Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding

Lækre mini pizzaer lavet på Valsemøllen Surdejsboller, er en nem og lækker måde at lave mini pizzaer med de mindste i familien.

Det skal slet ikke være så svært at bage mini pizzaer til madpakken. De nemme pizzaer har en smag af surdej, der er super lækkert i en pizzabund. På den måde har det aldrig været lettere at bage surdejspizza. De er et kæmpe hit, når man hver især selv må vælge hvad der skal på.

 

Se opskrift
mini pizzaer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

ca. 24. stk.

1 ps. Valsemøllen Surdejsboller
1 pakke Valsemøllen tørgær
6 1/2 dl vand
200 g tomatsovs
2 pakker mozzarellaost af 200 g
Grøntsags topping (f.eks. kartoffel, tomat, frisk salat og avocado)
Kød topping (f.eks. pepperoni og lufttørret skinke)
Evt. frisk timian og flagesalt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland melblandingen med tørgær og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen godt igennem i op til 10 minutter.
  3. Lad dejen hæve lunt og tildækket i en oliesmurt plastbøtte med låg i ca. 2 timer. Folddejen undervejs.
  4. Tænd ovnen på 250°C varmluft
  5. Hæld dejen ud på et mel drysset bord, og del dejen ud i stykker med en dejdeler. Tryk dejen til små mini pizzaer, brug lidt vand til hænderne.
  6. Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir
  7. Fordel tomatsovs, ost og den valgte kødtopping på pizzaerne
  8. Bag dem i en forvarmet ovn ved 250°C, i ca. 8-10 minutter eller til de er blevet let gyldne
  9. Top med avokado, urter og grøntsager

Et godt tip: Mini pizzaer er ikke bare en dejlig nem aftenmad, det kan også danne rammen for en lækker madpakke, da man helt selv kan bestemme sin topping. Bag en stor portion med børnene, og frys resten ned. Så er der nemme snacks til madpakken.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.