Sådan gør du
- Bland melblandingen med tørgær og tilsæt vand.
- Ælt dejen godt igennem i op til 10 minutter.
- Lad dejen hæve lunt og tildækket i en oliesmurt plastbøtte med låg i ca. 2 timer. Folddejen undervejs.
- Tænd ovnen på 250°C varmluft
- Hæld dejen ud på et mel drysset bord, og del dejen ud i stykker med en dejdeler. Tryk dejen til små mini pizzaer, brug lidt vand til hænderne.
- Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir
- Fordel tomatsovs, ost og den valgte kødtopping på pizzaerne
- Bag dem i en forvarmet ovn ved 250°C, i ca. 8-10 minutter eller til de er blevet let gyldne
- Top med avokado, urter og grøntsager
Et godt tip: Mini pizzaer er ikke bare en dejlig nem aftenmad, det kan også danne rammen for en lækker madpakke, da man helt selv kan bestemme sin topping. Bag en stor portion med børnene, og frys resten ned. Så er der nemme snacks til madpakken.