Sådan gør du
- Smelt smør i en gryde.
- Tag gryden af varmen og tilsæt mælk.
- Rør godt rundt og tilsæt gær der opløses i mælken.
- Hæld smør og mælkeblandingen over i en skål og tilsæt æg, salt og melet lidt ad gangen.
- Ælt dejen til den er smidig og glat.
- Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 45 minutter.
- Hak hvidløg og persille fint og bland med salt, cheddarost og flødeost.
- Tril dejen til små kugler med en diameter på ca. 1 cm.
- Vend kuglerne i ostemassen og placer dem i en springform beklædt med bagepapir.
- Lad det ubagte brød hæve yderligere 45 minutter.
- Pensl med sammenpisket æg og bag det i ovnen ved 190°C (varmluft 175°C) i ca. 30 minutter.
- Server og spis med det samme. Velbekomme.