Fremgangsmåde
Muffins
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør dine muffinsforme, og fordel kagedejen jævnt, så formene er lidt mere end halvt fyldte.
- Bag dem ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå
- Lad dine muffins køle af i formene.
Frosting
- Bland alle ingredienserne i en skål og pisk til det er let og luftigt.
- Sprøjte din frosting på med sprøjtepose og en fin tyl, eller smør den på med en kniv.
Pynt
- Smelt chokoladen over et vandbad
- Skil hver Oreo fra hinanden og brug Oreoen med mest creme.
- Kom Oreo på muffinene og kom en lille prik smeltet chokolade i midten.
Et godt tip: Skal du udfordres i køkkenet? Så kast dig ud i at bage denne fine påskelagkage med passionsfrugt og vanilje.