Sådan gør du
- Lun mælken, og opløs gær i den lunkne mælk.
- Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen i ca. 10 minutter enten i hånden eller på mellemste hastighed på en røremaskine, til dejen er blank og lind.
- Lad dejen hvile tildækket i 10 minutter.
- Del dejen i små kugler (ca. 60 g.).
- Rul hver dejkugle til en pølse og sno dejen rundt om pølsen. (se videoen nedenfor).
- Sæt på en plade med bagepapir, og lad pølsehornene hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
- Pensl pølsehornene med æg eller vand. Bag dem ved 220°C (varmluft 200°C) i ca. 9-12 minutter, eller til de er gyldne.
- Lad pølsehornene køle af på en rist.
- Sæt sukkerøjne fast med ketchup.
Et godt tip: Prøv også opskriften på Halloween romkugler, som er lavet på Valsemøllen Romkugler kageblanding.