Nem gulerodskage – Bageblanding

Skal du bage en ægte klassisk efterårskage? Med Valsemøllen Krydderkage kan du bage en nem gulerodskage med en cremet frosting på.

Du kan både bage kagen på dagen, eller du kan være i forkøbet og bage kagen dagen inde, uden at den bliver tør og kedelig. Kagen holder sig frisk og svampet natten over. Du kan også vælge at fryse den, så skal den blot tages ud 1 time inden servering. Nemmere bliver det ikke at servere en nem gulerodskage til eftermiddagsbordet.

Har du brug for flere nemme kageopskrifter? Find mange flere kageopskrifter bagt med Valsemøllen kageblandinger her. 

Se opskrift
Nem gulerodskage

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nem gulerodskage – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

1 kage i springform Ø20 cm

Kage:

1 ps. Valsemøllen Krydderkage melblanding 
0,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
100 g revet gulerødder

Frosting:

1 ps. Valsemøllen frostblanding
100 g smør
2 spsk. lunkent vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Kom revet gulerødder i, og vend det i kagemassen.
  4. Smør springformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  5. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  6. Lad kagen køle af.
  7. Gør frostingen klar. Skær smørret i små tern. Tilsæt frosting-posens indhold og vand. Pisk sammen med elpisker eller på røremaskine i 1-2 minutter.
  8. Frostingen er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.

Et godt tip: Skal du bruge muffins? Fordel dejen i muffinsforme, og bag dem i ca. 15-20 minutter, til de er gyldne ovenpå. Du får 12-15 muffins.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.