Sådan gør du
Krydderkage med frosting
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør springformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
- Lad kagen køle af.
- Gør frostingen klar. Skær smørret i små tern. Tilsæt frosting-posens indhold og vand. Pisk sammen med elpisker eller på røremaskine i 1-2 minutter.
- Frostingen er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.
Peberkager
- Hæld posens indhold i en røreskål, og tilsæt 1/2 dl vand.
- Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved lav hastighed.
- Læg dejen på køl i 20 minutter eller natten over.
- Rul dejen tyndt ud, ca. 2 mm tykkelse, og stik kagerne ud den ønskede størrelse.
- Sæt peberkagerne på en bageplade med bagepapir.
- Bag peberkagerne i en forvarmet ovn ved 200°C (180°C varmluft) i ca. 8-12 minutter.
- Lad peberkagerne køle af, og pynt din krydderkage med de fine peberkager.
Et godt tip: Skal du have mange gæster, eller skal du imponere ekstra? Så kan du bruge 3x Valsemøllen Krydderkage blandinger og lave en krydderkage med flere lag, med frosting i mellem og udenpå.