Nem julekage med peberkager – bageblanding

Bag en sjov og nem julekage med Valsemøllen Krydderkage, og pynt den med de fineste peberkager bagt med vores Valsemøllen Pebernødder.

Tag børnene med i køkkenet, og bag en flot julekage til eftermiddagshyggen, julehyggen eller blot når du eller familien har lyst til lidt lækker, snasket kage – som samtidig ser flot ud! Pynt med de sødeste og sjoveste peberkager, som i selvfølgelig også selv har bagt. Opskriften er nem at gå til, så du kan bage en flot og dekorativ julekage med peberkager, der vil imponere dine gæster. Ikke nok med at den er flot, så er den bagte julekage saftig og svampet, og fuld af god smag.

Se opskrift

Køkkentid
1 time

Ventetid
30 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 kage i springform Ø20 cm

Krydderkage:

1 ps. Valsemøllen Krydderkage melblanding 
0,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg

Frosting:

1 ps. Valsemøllen frostblanding
100 g smør
2 spsk. lunkent vand

Peberkager:

1 ps. Valsemøllen Pebernødder 
1/2 dl vand

Sådan gør du

Krydderkage med frosting

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør springformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Lad kagen køle af.
  6. Gør frostingen klar. Skær smørret i små tern. Tilsæt frosting-posens indhold og vand. Pisk sammen med elpisker eller på røremaskine i 1-2 minutter.
  7. Frostingen er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.

Peberkager 

  1. Hæld posens indhold i en røreskål, og tilsæt 1/2 dl vand.
  2. Ælt dejen i 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved lav hastighed.
  3. Læg dejen på køl i 20 minutter eller natten over.
  4. Rul dejen tyndt ud, ca. 2 mm tykkelse, og stik kagerne ud den ønskede størrelse.
  5. Sæt peberkagerne på en bageplade med bagepapir.
  6. Bag peberkagerne i en forvarmet ovn ved 200°C (180°C varmluft) i ca. 8-12 minutter.
  7. Lad peberkagerne køle af, og pynt din krydderkage med de fine peberkager.

Et godt tip: Skal du have mange gæster, eller skal du imponere ekstra? Så kan du bruge 3x Valsemøllen Krydderkage blandinger og lave en krydderkage med flere lag, med frosting i mellem og udenpå.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.