Sådan gør du
- Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
- Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
- Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
- Vend dejen ud på bordet og rul den ud i en rektangel. Fordel remoncen jævnt på dejen.
- Skær dejen ud i 2 lige store strimler. Rul derefter hver strimmel på langs. Flet strimlerne og saml dem i en krans. Du kan se hvordan det er gjort i videoen nedenunder.
- Lad brødet hæve i ca. 45-60 minutter under et viskestykke.
- Pensl brødet med et sammenpisket æg og bag i midten af en forvarmet ovn ved 200ºC grader i ovnen i ca. 15-20 minutter til det er gennembagt.
Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer med Valsemøllen Kanelsneglkage, en nem måde at bage skønne kanelsnurrer på.