Fremgangsmåde
Mælkesnittekage
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
- Beklæd bradepanden med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen i et jævnt lag.
- Bag kagen ved 225ºC, almindelig ovn i ca. 8-10 min.
- Lad kagen køle af.
Creme
- Pisk flødeost med citronsaft, flormelis, honning og vanilje.
- Pisk flødeskum.
- Vend flødeskum og flødeostblandingen forsigtigt sammen.
Samling af mælkesnittekagen
- Del kagen i 2 lige store stykker.
- Smør den ene halvdel med cremen og læg den anden del ovenpå.
- Skær kagen ud i snitter.
Et godt tip: Brug også Valsemøllen Chokoladekage til at bage nemme chokoladedonuts.