Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade, så de er 2 cm i højden. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Pensl de færdighævede burgerboller med vand eller æg, drys med sesam og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
- Lad burgerbollerne køle af på en rist.
Et godt tip: Ønsker du at bage sliders, kan du nemt lave bollerne halv størrelse, så de passe til de små burgere. Den skønne dej fra bageblandingen kan også bruge til meget andet end bare almindelige boller og burgerboller. Du kan fx også bruge dejen til at lave dine egne hotdog brød. Eller bag nogle lækre pizzasnegle, der er en skøn snack til madpakken.