Sådan gør du
Hjertemuffins
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt æg, olie og vand.
- Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2-4 minutter, til den er glat og blank.
- Placér løse muffinforme i en muffinformsplade, og hæld kagedejen halvt op.
- Til hver muffin skal du bruge én lille kugle stanniol og to aflange strimler (du kan enten bruge staniol eller bagepapir). Se hvordan i videoen under.
- Placér kuglen øverst og de to strimler i bunden.
- Bag ved 180ºC (varmluft 160°C) i midten af ovnen i 20-25 minutter.
Smørcreme
- Pisk blødt smør luftigt i en skål med en elpisker eller i en røremaskine med piskeriset i 3-5 minutter.
- Tilsæt herefter flormelis, vaniljesukker og fløde, og pisk videre til du har en luftig og cremet smørcreme.
- Tilføj rød frugtfarve til din smørcreme.
- Pynt dine afbagte hjertemuffins. Vi har brugt en flad tyl, der er god til at lave store kronblade, buer, folder m.m.
Et godt tip: Vi har flere kageblandinger til chokoladekager, som du også kan bruge til denne opskrift. Du skal i så fald blot justere antallet til. Se dem alle her.