Nemme hjertemuffins – Bageblanding

Bag nemme hjertemuffins til mors dag, valentines dag eller til en helt tredje anledning. Disse søde og nemme hjertemuffins er bagt med kageblandingen Valsemøllen Chokoladekage og er pyntet med en sød smørcreme. Med kageblandingen som bund er det nemt og hurtigt at bage muffins og pynte med lige netop det, du ønsker.

Med vores bagehack kan du nemt lave kærlige hjertemuffins – kun med brug af stanniol eller bagepapir. Bagehacket er nemt og enkelt, og derfor helt perfekt til de anledninger, hvor du gerne vil forkæle dine nærmeste med kærlighed og kage.

Vi viser dig step for step, hvordan du laver nemme og flotte hjertemuffins.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

Ca. 12 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
1 dl lunkent vand (30°C)
2 dl vegetabilsk olie
3 æg
Muffinforme  (både løse papir- eller silikonemuffins og en fast plade)
Stanniol eller bagepapir (bruges til at forme hjertet i muffinformene)

Smørcreme 

200 g. smør
300 g. flormelis
2 tsk. vaniljesukker
2 spsk. piskefløde
Rød frugtfarve

 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Hjertemuffins

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt æg, olie og vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2-4 minutter, til den er glat og blank.
  3. Placér løse muffinforme i en muffinformsplade, og hæld kagedejen halvt op.
  4. Til hver muffin skal du bruge én lille kugle stanniol og to aflange strimler (du kan enten bruge staniol eller bagepapir). Se hvordan i videoen under.
  5.  Placér kuglen øverst og de to strimler i bunden.
  6. Bag ved 180ºC (varmluft 160°C) i midten af ovnen i 20-25 minutter.

Smørcreme 

  1. Pisk blødt smør luftigt i en skål med en elpisker eller i en røremaskine med piskeriset i 3-5 minutter.
  2. Tilsæt herefter flormelis, vaniljesukker og fløde, og pisk videre til du har en luftig og cremet smørcreme.
  3. Tilføj rød frugtfarve til din smørcreme.
  4. Pynt dine afbagte hjertemuffins. Vi har brugt en flad tyl, der er god til at lave store kronblade, buer, folder m.m.

Et godt tip: Vi har flere kageblandinger til chokoladekager, som du også kan bruge til denne opskrift. Du skal i så fald blot justere antallet til. Se dem alle her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.