Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Lav remoncen imens dejen hviler.
- Bland smør, sukker og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukkerkrystallerne så ødelægges og ikke kan karamellisere.
- Del dejen i to, og rul dejen ud på et meldrysset bord til to firkanter, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en dejskraber på de to firkanter og rul dejen sammen.
- Skær stængerne i 40 stykker, og sæt sneglene tæt i to bradepander beklædt med bagepapir, eller i et smurt ildfast fad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
- Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.