Fremgangsmåde
- Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
- Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
- Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand. Stil remoncen til side på bordet, til du skal bruge den.
- Rul dejen ud (ca. 40 cm x 60 cm). Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Fordel remoncen jævnt på dejen.
- Fold dejen på den lange led og herefter på den korte led. (Se video nedenfor).
- Rul en ekstra gang med kagerullen og skær dejen ud i strimler på 3 cm bredde.
- Sno hver strimmel rundt om en snobrødspind
- Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult, når du banker på det.
- Server evt. med glasur.
Et godt tip: Prøv også vores tre snobrødsideer på snobrød med chokoladeknapper, bacon eller pizzafyld.