Nemme kanelsneglesnobrød – Bageblanding

Lav nemme kanelsneglesnobrød med bageblandingen Valsemøllen Kanelsneglkage. Tag dine snobrød til næste niveau, og bag de lækreste og nemmeste kanelsneglesnobrød. Med en Valsemøllen kageblanding skal du kun bruge få ingredienser og mindre tid i køkkenet.

Snobrød er den perfekte sommeraktivitet for hele familien, hvor du får duften af sommer, bål og godt bagværk. Ved at bruge en kageblanding gør du det samtidig nemt og hurtigt at opgradere fra de klassiske snobrød til de lækreste kanelsneglesnobrød. Se flere ideer til at bage lækkert bagværk udendørs her.

Se opskrift
Nemme kanel snobrød - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

Ca. 6 stk.

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand. Stil remoncen til side på bordet, til du skal bruge den.
  4. Rul dejen ud (ca. 40 cm x 60 cm). Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  6. Fold dejen på den lange led og herefter på den korte led. (Se video nedenfor).
  7. Rul en ekstra gang med kagerullen og skær dejen ud i strimler på 3 cm bredde.
  8. Sno hver strimmel rundt om en snobrødspind
  9. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult, når du banker på det.
  10. Server evt. med glasur.

Et godt tip: Prøv også vores tre snobrødsideer på snobrød med chokoladeknapper, bacon eller pizzafyld.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.