Sådan gør du
- Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
- Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
- Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
- Vend dejen ud på bordet og rul den ud (ca. 30×40 cm). Fordel remoncen jævnt på dejen og rul dejen sammen til en lang rulle.
- Skær 8-12 stykker, og rul gerne dejrullen en kvart omgang hver gang du skærer en ny skive for at holde den runde form. Form dernæst hver kanelsnegl til et hjerte ved at trykke et indhak i hver snegl.
- Lad kagerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Pensl kagerne med et sammenpisket æg, mælk eller vand og bag i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (ved varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til den er gylden.
Et godt tip: Du kan også bage kanelsneglehjerterne fra bunden, tag udgangspunkt i vores opskrift på luksuskanelsnegle.