Nemme påskereder – Bageblanding

Kender du påskereder? Bag fine, snoede påskereder i påsken – det er slet ikke svært, og resultatet pynter så fint på påskebordet. Traditionen med påskebrød stammer fra Italien med rigtige æg i midten, men her nøjes vi med de søde af slagsen. Påskerederne er klassiske lyse boller og egner sig derfor godt til alt fra brunchbordet, eftermiddagshyggen eller som et ekstra påskeelement på et tapasbord.

Måske har du også brug for en aktivitet til børnene i påskeferien? Det er sjovt for de mellemstore børn at ælte dejen, sno påskerederne og til sidst komme påskeæg i midten af rederne.

Påskerederne er lavet med bageblandingen Valsemøllen Boller, som gør det nemt og hurtigt at lave bolledejen.

Find endnu mere inspiration til påskeopskrifter her.

Se opskrift
Nemme påskereder

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

18 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g)
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (ca. 25°C)
18 stk. påskeæg (marcipan eller chokolade)
Æg til pensling

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i ca. 18 lige store stykker på et meldrysset bord.
  4. Del hvert stykke i to og rul til lange strimler/pølser på ca. 25 cm længde. Tag to dejstrimler og sno dem sammen. Form samtidig som en krans, saml de to ender. Sørg for at der er et hul i midten på størrelse med en femkrone.
  5. Lad efterhæve i 60 minutter. Pensl med æg.
  6. Bag i 9-11 minutter i forvarmet ovn på 220 grader til de er gyldne.
  7. Lad rederne køle lidt af, og kom så chokolade-påskeæggene i.

Et godt tip: Hvis du ikke har en Valsemøllen Boller bageblanding i skabet, kan du også bage rederne ud fra denne opskrift på boller.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.