Fremgangsmåde
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Del dejen i ca. 18 lige store stykker på et meldrysset bord.
- Del hvert stykke i to og rul til lange strimler/pølser på ca. 25 cm længde. Tag to dejstrimler og sno dem sammen. Form samtidig som en krans, saml de to ender. Sørg for at der er et hul i midten på størrelse med en femkrone.
- Lad efterhæve i 60 minutter. Pensl med æg.
- Bag i 9-11 minutter i forvarmet ovn på 220 grader til de er gyldne.
- Lad rederne køle lidt af, og kom så chokolade-påskeæggene i.
Et godt tip: Hvis du ikke har en Valsemøllen Boller bageblanding i skabet, kan du også bage rederne ud fra denne opskrift på boller.