Nemme rugklapper – Bageblanding

Nogen gange skal der ikke så meget til at pifte madpakken op, prøv f.eks. at udskifte rugbrødsskiverne med nemme rugklapper. Med bageblandingen Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød er det nemt og hurtigt at bage rugklapper. Og ærlig talt, det gør det bare lidt sjovere at spise rugbrød, når det er i en lækker sandwich, og du kan fylde den med lige, hvad du har lyst til. Ved at bage nemme rugklapper kan du også inddrage børnene, da de sagtens kan være med til at bage dem.

Madpakkerne kan for både børn og voksne hurtigt blive lidt kedelige og trivielle. Derfor har vi samlet en masse madpakkeideer, så du nemt kan variere indholdet og give dig selv eller dine børn en god frokostoplevelse.

Se opskrift
Økologiske rugklapper - bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme rugklapper – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

10 stk.

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35ºC)
1 brev Valsemøllen Tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
1 spsk. brun farin

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vandet og brun farin.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Lad dejen hvile i skålen i 20-30 minutter. Ælt herefter i 2 -3 minutter.
  4. Kom dejen i en bradepande med bagepapir ca. 20×30 cm. Fordel dejen med våde hænder og drys med solsikkefrø. Del dejen med en kniv i 10 små brød.
  5. Lad rug-klapperne hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Bag rug-klapperne i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 20 minutter.
  7. Lad dem køle af i formen.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød til at bage lækre rugsnacks, som også er en god måde at pifte madpakken op.

 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.