Nemme rundstykker – Bageblanding

Bag nemme rundstykker med Valsemøllen Koldhævede Morgenstykker. Du får en nem brødblanding, der giver sprøde og luftige rundstykker, som du kender dem. Rør dejen sammen om aftenen, bag dem om morgenen og server de nemme rundstykker til morgenbordet.

Det eneste du skal bruge er Valsemøllen Koldhævede Morgenstykker og vand. Så har du friske og lune rundstykker dagen efter.

Se mange flere opskrifter på morgenboller her. 

Se opskrift
Nemme rundstykker - Bageblanding

Køkkentid
35 min.

Ventetid
12-24 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

14 stk.

1 ps. Valsemøllen Koldhævede Morgenstykker
1 brev tørgær (7 g) svare til 25 g frisk gær
5 dl koldt vand, koldere end lunkent (ca. 15°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i en røremaskine i 5 min. ved lav hastighed. Ælt derefter i ca. 10 min. ved høj hastighed. Hold øje med dejen. Den er færdigæltet, når den er glat, smidig og du kan lave “glutenvindue” (se hvordan på her).
  3. Hæld dejen i en oliesmurt skål med lufttæt låg på. Sæt på køl i 12-24 timer.
  4. Sæt en bradepande i bunden af ovnen, og forvarm ovnen til 250°C varmluft.
  5. Hæld forsigtigt dejen ud af skålen på et meldrysset bord. Tryk dejen flad (ca. 50x15cm). Drys eventuelt med frø og kerner.
  6. Skær dejen ud i 14 lige store stykker (2 x 7), og fordel forsigtigt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  7. Sæt stykkerne ind i ovnen med det samme. Hæld derefter 1 dl vand ind i bunden af den opvarmede bradepande. Luk straks ovnen, og sænk temperaturen til 200°C varmluft.
  8. Bag stykkerne i 19-21 min. til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist.

Et godt tip: Kan også bages som flutes. Følg samme opskrift, og skær i stedet dejen ud i 2 aflange stykker. Følg derefter anvisningen fra punkt 7 og bag i 25-30 min. til de er gyldne.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.