Nemme sandwichbrød – bageblanding

Bag nemme sandwichbrød, der er helt perfekte til madpakkerne eller frokostbordet. Med Valsemøllen Øko Koldhævede Brunchboller kan du bage mættende, saftige sandwichbrød – på den helt nemme måde.

En god sandwich starter med et godt sandwichbrød, og hvis du mangler inspiration til en lækker frokost, så prøv vores nemme sandwichbrød, og fyld dem med en lækker spicy tunsalat med pesto og tomater – det giver en sandwich med masser af smag. Opskriften er udviklet i samarbejde med Karen-Elisabeth Gadtoft.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1,5 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme sandwichbrød – bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt pakkens indhold.
  2. Rør dejen godt sammen, og stil den til hævning under et fugtigt klæde i 1 time.
  3. Vend dejen ud på meldrysset bord med durumhvedemel, og del dejen i 8 dele.
  4. Form dejklumperne til aflange sandwichbrød, og lad dem efterhæve under et fugtigt klæde i 30 minutter.
  5. Bag herefter brødene i midten af ovnen på 220°C varmluft i 15-20 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
  6. Fyld sandwichbrødene med dit favorit madpakkefyld.

Et godt tip: Hvis du ønsker at koldhæve brødene, skal du blot erstatte de 25 g gær med 10 g gær, og sæt dejen på køl til dagen efter.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.