Fremgangsmåde
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Del dejen i 3 lige store stykker.
- Ælt chokoladeknapperne sammen med den første dej. Ælt skinke og oregano sammen i den anden dej. Den tredje dej skal først have bacon i senere i processen.
- Lad de 3 deje hæve tildækket på bordet i 1 time ved stuetemperatur.
- Del hver dej i 4-8 stykker alt efter, hvor store du ønsker, dine snobrød skal være.
- Stræk dejstykket ud til en lang pølse, og sno den om en pind. Sno den tredje dej (uden fyld) om snobrødspinden sammen med et stykke bacon.
- Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult, når man banker på det.
- Server med ketchup, glasur eller andet dyppelse
Et godt tip: Kom en ostehaps eller et stykke af din favoritost ned i snobrødet med skinke og oregano, når det er færdigbagt, og nyd som et pizzasnobrød.