Nemme snobrød med twist – Bageblanding

Bag snobrød med et twist. I denne opskrift kan du bage tre forskellige slags snobrød – af én dej. Det gør det nemt at bage forskellige variationer af snobrød – om du er til pizzaversionen med skinke og oregano eller den søde med chokoladeknapper. Snobrød er en god aktivitet til de mindre. En aktivitet der smager godt, er hyggelig og det tager ingen tid at slå denne snobrødsdej op.

Med bageblandingen Valsemøllen Boller kan du hurtigt lave en snobrødsdej klar, og du kan ælte den sammen med forskellige råvarer.

Se opskrift
Snobrød med twist - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme snobrød med twist – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

Ca. 18 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
80 g chokoladeknapper
6 skiver bacon
100 g skinkestrimler

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 3 lige store stykker.
  4. Ælt chokoladeknapperne sammen med den første dej. Ælt skinke og oregano sammen i den anden dej. Den tredje dej skal først have bacon i senere i processen.
  5. Lad de 3 deje hæve tildækket på bordet i 1 time ved stuetemperatur.
  6. Del hver dej i 4-8 stykker alt efter, hvor store du ønsker, dine snobrød skal være.
  7. Stræk dejstykket ud til en lang pølse, og sno den om en pind. Sno den tredje dej (uden fyld) om snobrødspinden sammen med et stykke bacon.
  8. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult, når man banker på det.
  9. Server med ketchup, glasur eller andet dyppelse

Et godt tip: Kom en ostehaps eller et stykke af din favoritost ned i snobrødet med skinke og oregano, når det er færdigbagt, og nyd som et pizzasnobrød.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.