Økologisk solsikkerugbrød – Brødblanding

Vores brødblanding til økologisk solsikkerugbrød gør det let for dig at have nybagt rugbrød til hver en tid. Bag rugbrødet til madpakkerne eller som en let aftensmad, uden du skal gå på krompromis med hverken kvalitet eller smag.

Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød er et saftigt og lækkert fuldkornsrugbrød med hele solsikkekerner og mild smag af surdej. Det er nemt og enkelt at bage. Det er bare blande blandingens indhold med vand og bage rugbrødet, når det passer dig. Lige til at bage, når du savner smagen og duften af hjemmebagt brød.

Se opskrift
økologisk solsikkerugbrød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologisk solsikkerugbrød – Brødblanding: 3 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser

Opskrift

1 rugbrød

1 ps. Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g),svarer til 25 g frisk gær
7 dl vand , lidt varmere end lunkent (35°C)

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin.
  3. Hæld dejen i 2 smurte forme (1,3 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag brødene nederst i en forvarmet ovn ved 200ºC (varmluft 175ºC) i ca. 60 minutter.
  5. Tag de færdigbagte brød ud af formen og stil det til afkøling. Vendt med at skære rugbrødene i skiver, til de er helt afkølet.

økologisk solsikkerugbrød

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.