Økologiske koldhævede brunchboller – Bageblandning

Vil du gerne forkæle dem du holder af lige fra morgenstunden? Vores Økologiske Koldhævede Brunchboller er fyldt med smag og masser af gode råvarer, alle sammen økologiske, så du med god samvittighed kan kræse lidt ekstra om dem, du holder af.

Du kan nemt lave dejen til vores økologiske koldhævede bruncholler om aftenen, og bage dem når du står op. Så har du en perfekt brunchbolle med masser af smag til morgenbordet. Velbekomme.

Se opskrift
økologiske koldhævede brunchboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
på køl 6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske koldhævede brunchboller – Bageblandning: 4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

10-12 boller

3 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent  (ca. 25°C)
10 g gær
1 pakke Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt pakkens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskab i mindst 6 timer (maks. 24 timer).
  4. Form ca. 10-12 boller med to skeer. dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med solsikkekerner eller havregryn.
  5. Forvarm ovnen til 240°C, sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C) og bag bollerne i midten af oven i 15-20 minutter.

Et godt tip: Hvis du vil springe koldhævningen af de Økologiske Koldhævede Brunchboller over, skal du bare bruge 25 g gær i opskriften i stedet for og lade dejen hæve 60 minutter ved stuetemperatur. De færdigbagte boller bliver lidt mildere i smagen.

økologiske koldhævede brunchboller

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.