Sådan gør du
- Opløs gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser
- Rør dejen sammen med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 5 minutter
- dæk skålen til, og lad dejen hæve på køl i mindst 6 timer og maks. 24 timer
- Drys bollerne med klid, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (200°C, varmluft) i 15-20 minutter.
- Server de lune økologiske koldhævede fiberboller med smør og pålæg.
Vil du hellere bage to brød i stedet for de økologiske koldhævede fiberboller, kan du dele dejen i to, og fordele dem i to smurte bageforme. Du skal blot forlænge bagetiden med ca. 10 minutter.
Et godt tip: Hvis du vil bage endnu mere med de fiberrige hvedeklid, kan du prøve vores knækbrød uden kerner, eller et saftigt durumbrød med hvedeklid. Det vil helt sikkert vække glæde i familien.