Økologiske Surdejsboller – Bageblanding

Forkæl familie og venner med lunt surdejsbagværk med Valsemøllen Økologiske Surdejsboller, der giver den helt rigtige surdejssmag, store lufthuller og rustik, sprød skorpe. De er lige til at bage og nyde – helt uden besværet med at starte en surdej op.

At starte sin egen surdej kræver tid, tålmodighed, pleje og opmærksomhed. Hvis du ikke har tiden til at passe og pleje din egen surdej, så vil du elske vores brødblanding Økologiske Surdejsboller! Vi har nemlig lavet og tørret surdejen for dig og blandet den med dansk, økologisk fuldkornshvedemel. Alt du skal gøre er at tilsætte vand og gær, og følge vejledningen. Du bestemmer selv, om du vil koldhæve dejen natten over eller bage samme dag.

Find flere af vores nemme brød- og bolleblandinger her

Se opskrift
Økologiske surdejsboller - Valsemøllen bageblanding

Køkkentid
30 min

Ventetid
Min. 8 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske Surdejsboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

12 stk.

1 ps. Valsemøllen Økologiske Surdejsboller
4 1/2 dl vand, lidt koldere end lunkent (20-25°C)
25 g økologisk gær

 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Dag 1

 

  1. Rør gøren ud i vandet, og tilsæt posens indhold
  2. Ælt dejen i en røremaskine ved høj hastighed i 8-12 minutter, indtil dejen slipper skålens sider.
  3. Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad dejen stå på køkkenbordet i 30-60 minutter.
  4. Fold dejen, og sæt den på køl i 8-24 timer (til næste dag).

Dag 2

 

  1. Forvarm ovnen til 250°C.
  2. Sæt en bageplade, bagesten eller bagestål ind i ovnen, og lad den varme op.
  3. Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord, og del dejen i ca. 12 lige store stykker med en dejdeler.
  4. Sæt bollerne forsigtigt på en bageplade med bagepapir. Fugt dejdeleren for at undgå, at den klistrer til dejen.
  5. Skru ovnen ned til 230°C (varmluft 220°C).
  6. Sæt bollerne i ovnen på den varme bageplade, bagesten eller bagestål vha. bagepapiret.
  7. Bag bollerne i 8-20 minutter til de er gyldne.
  8. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Du kan også bage bollerne samme dag, så får du bare lidt mindre lufthuller. Lad dejen hæve første gang i 30 minutter, og del derefter dejen i ca. 12 lige store stykker. Lad dem hæve i yderligere 45-60 minutter, og bag herefter ud fra samme fremgangsmåde.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.