Oliventapenade med solsikkekerner

Lav oliventapenade med solsikkekerner, og server den til alle slags anledninger. Lav en nem og hurtigt oliventapenade til tapas bordet eller som en lille starter. Oliventapenaden er nem og hurtigt at lave og kræver ikke meget tid i køkkenet og kan laves et par timer før den skal bruges.

Skal du bruge en nem og hurtig løsning til tilbehør til tapenaden? Så prøv Valsemøllen Økologiske Knækbrødsblanding, hvor du kun skal tilsætte vand, salt, olie og mel.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

 

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

120 g sorte oliven uden sten
1 fed hvidløg
30 g kapers
25 g olivenolie
20 g Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
1 knivspids flagesalt
½ tsk friskkværnet peber
1 kvist frisk timian

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til en lind oliventapenade.
  2. Anret oliventapenade i en skål, og top med lidt olivenolie og timian på toppen. Servér med knækbrød, surdejsbrød, chips eller grissini stænger. Kan opbevares på køl i 1-2 uger i et afskoldet glas med låg.

Et godt tip: Bag dette nemme Focaccia med rosamarin som tilbehør til tapenaden. Se opskrift her. 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.