Påske cupcakes med chokolade – Bageblanding

Skal du overraske ungerne med sjove muffins i påsken? Tag børnene med i køkkenet og bag lækre påske cupcakes med Valsemøllen Chokoladekage Bageblanding. Det gør det nemt og sjovt at bage.

Påskeslik er perfekt som pynt til dine kager. Disse påskecupcakes er pyntet med små chokoladeharer, men du kan pynte dem med lige det du har. Når du pynter kager med slik, får det et sjovt og legende udtryk, der gør det endnu sjovere at spise kage. De fine chokolademuffins er gode som dessert til påskefrokosten, eller når du bare vil forkæle dem der hjemme. Rigtig god påske-bagelyst!

 

Se opskrift
påske cupcakes

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Påske cupcakes med chokolade – Bageblanding: 2 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

10-12 stk.

Påske cupcakes
1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
1 dl lunkent vand (30°C)
2 dl vegetabilsk olie
3 æg

Frosting
125 g blødt smør
1-2 tsk. vaniljeekstrakt eller pebermynteekstrakt
125 g flormelis
4-8 dråber grøn frugtfarve

Pynt
Små påskeharer i chokolade
Evt. sukkerblomster

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Påske cupcakes

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør muffinsformene og hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 15-20 minutter.
  5. Lad dine muffins køle i formen.

Frosting

  1. Pisk smør med ekstrakt og grøn frygtfarve, og kom flormelis i lidt af gangen. Pisk i 3-5 minutter, til det er lyst og luftigt. Tilsæt mere farve eller ekstrakt efter smag.
  2. Pynt med påskeharer i chokolade og sukkerblomster.
  3. Velbekomme!

Et godt tip: Hvis du gerne vil fejre påsken med et lidt anderledes påskebord, kan du servere et påskekagebord. Server de lækre påske cupcakes, og bag lækre påskemuffins med citron og påskekager med makron. Det kan blive en sjov og anderledes påsketradition.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.