Påskecookies

Bag nemme og børnevenlige påskecookies i påskeferien. Bag påskecookies sammen med børnene og nyd tiden sammen i køkkenet. Disse lækre og sprøde påskecookies er samtidig en god måde at udnytte, hvis du har en masse chokoladepåskeæg liggende. Brug lige de påskeæg du har liggende!

Bag med Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, så får du både et sprødt resultat og 20% fuldkorn – helt uden at børnene lægger mærke til det.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Påskecookies: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

Ca. 10 stk.

125 g smør, smeltet
175 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel
1 tsk. bagepulver
200 g rørsukker
3 g salt
1 æg
125 g chokolade-påskeæg til at komme i og ovenpå. (2/3 finthakkes og bruges i dejen og resten (1/3) hakkes groft og skal på 5 min. inde i bagetiden.

Fremgangsmåde

 

  1. Smelt smørret ved lav varme i en gryde. Stil det til side.
  2. Rør mel og bagepulver sammen i en skål.
  3. Kom rørsukker og salt i en anden skål. Hæld smørret over sukkeret og rør sammen. Kom ægget i og rør igen. Tilsæt de tørre ingredienser og 2/3 af de finthakkede påskeæg og rør sammen.
  4. Kom dejen på køl i mindst 20 minutter. Du kan også lade den stå til dagen efter, hvis det passer dig bedre.
  5. Tag dejen ud fra køl. Tænd ovnen på 180°C over/under varme.
  6. Form dejen til ca. 10 kugler.
  7. Placer dine cookies på en bageplade beklædt med bagepapir.
  8. Bag dine cookies i cirka 5 minutter – top med de resterende grofthakkede chokoladeæg på toppen.
  9. Bag videre i ca. 10 minutter. De skal være bløde i midten og gyldne i kanten.
  10. Lad dem hvile i 5 minutter før de føres over på en bagerist.
  11. Nyd dem lune eller lad dem køle helt af. Opbevar dine påskecookies i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Et godt tip: Lyst til endnu mere påskebag? Vi har samlet en hel liste af ideer til påskekager lige her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.