Sådan gør du
Pandekager
- Hæld posens indhold i en skål og tilsæt mælk under omrøring.
- Pisk til dejen er jævn og lad den hvile i ca. 30 minutter.
- Smelt lidt smør eller margarine på en pande.
- Hæld ca. 1/2 dl dej på panden, og fordel dejen med en glidende håndbevægelse. Bag pandekagerne på begge sider til de er gyldne.
Pandekagelagkage
- Flæk vaniljestangen og drys kornene i fløden.
- Pisk piskefløden til flødeskum.
- Placer en pandekage på et fad og fordel først marmelade og dernæst flødeskum på pandekagen.
- Gør det samme med de næste pandekager indtil du har en høj lagkage.
- Placer en anelse marmelade og flødeskum på den øverste pandekage og pynt dernæst med friske bær.
Et godt tip: Vil du servere lækre pandekager lavet helt fra bunden i din pandekagelagkage? Hvis du vil lave opskriften på pandekager fra bunden, kan du finde opskriften her. Skal der laves ekstra hygge ud af pandekagerne, kan I bage små pandekager og lade gæsterne fylde deres egen lagkage. Lav forskellig fyld, som man selv kan vælge fra. Det vil helt sikkert bringe glæde!