Panini med serrano og mozzarella

Kender du det, at du står med et lækkert brød, men det er ved at blive tørt? Tryl dit lækre brød om til en sprød panini, som her er fyldt med serranoskinke, mozzarella og soltørrede tomater. Den sprøde sandwich smager af Italien, og kan egentlig sammensættes som du bedst kan lide den.

Panini er en luksusudgave af en sandwich. Den er fyldt med de skønneste sager, og så er den grillet sprød uden på. Vi har brugt surdejbrød til vores opskrift, men ligger du inde med en anden type brød, kan det også sagtens bruges. Paninien er nemlig den perfekte måde at undgå madspild. Skal den være endnu mere madspilds-venlig, kan du også fylde den med grillede grøntsager eller andet pålæg du har liggende.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 panini

2 skiver surdejsbrød fx bagt med Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller
2 spsk. mayonnaise
1 kugle mozzarella
10 stk. semidried tomater
En god håndfuld salat
20 blade basilikum
3 skriver serranoskine
Olivenolie til pensling

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smør det ene brød med mayonnaise.
  2. Fordel salat, skinke, mozzarella, basilikum og tomater ovenpå mayonnaisen.
  3. Læg den anden brødskive på og pensl med lidt olivenolie på brødets top, så den får en gylden og sprød skorpe, når den grilles.
  4. Grill din panini i din toaster/paninirister til osten er smeltet og brødet er sprødt. Skær den over på midten.
  5. Velbekomme.

Et godt tip: Panini er perfekt, hvis du vil få brugt dit daggamle brød. Pift paninien op med en cremet grøn pesto eller lav en vegetarisk version med grillede auberginer og peberfrugter.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.