Sådan gør du
- Skær rød peberfrugt ud i mindre stykker, kom dem i en blender med soltørrede tomater, hvidløg, solsikkekerner og olivenolie. Blend til en tyk cremet pesto, eller til den konsistens du bedst kan lide. Synes du den er for tyk, kan du komme mere olie eller lidt vand i. Smag til med salt, peber og citronsaft. Sæt til side.
- Kog pastaen som anvist på pakken. Lad pastaen køle ned.
- Steg kyllingen på en varm pande i olie. Steg i ca. 4-5 minutter på hver side, hvor fileterne vendes undervejs. Krydr med salt og friskkværnet peber. Sæt til side.
- Skær kyllingen i skiver, og sæt til side.
- Vend pasta med pesto, rucola, mozzarella og oliven. Vend kyllingen i til sidst.
- Anret i en skål og top med basilikumsblade og solsikkekerner efter behov.
Et godt tip: Lav en ekstra portion af pestoen, og brug det til at lave disse skønne pestosnegle.