Sådan gør du
- Opløs gæren i vandet og tilsæt olie, honning og salt.
- Tilsæt fuldkornshvedemel og hvedemel.
- Ælt dejen til den er glat, smidig og elastisk. Dejen skal være en smule klæbrig.
- Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i ca. 45 min.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord til en stor rektangel på ca. 30*40 cm.
- Fordel pesto på hele fladen og fold dejen på den lange led.
- Skær dejen på den korte led i 12 strimler, ca. 3 cm. bredde.
- Skær hver strimmel på langs i midten, dog uden at skære den sidste cm over. Så det ligner et par bukser.
- Flet de to strimler og sno dem rundt til en snegl.
- Placer pestosnurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 30 min.
- Bag dem ved 200°C (varmluft = 180°C) i ca. 15 min.