Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
- Del dejen i 4 stykker og form dem i 4 store boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
- Forvarm ovnen til 250°C og rul de 4 boller ud til tynde bunde (diameter ca. 30 centimeter).
- Skær kartoflerne i tynde skiver, fordel pesto på pizzabunden og herefter kartoffelskiverne. Top med mozzarella og timian.
- Bag pizzaen i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.
- Krydr den færdigbagte pizza med salt, peber og afslut med et par dråber olivenolie.
Et godt tip: Hvis du ikke ønsker at bage 4 pizzaer, kan du bage 2 pizzaer i stedet for. Følg opskriften, men kun bruge halvdelen af brødblandingen, 1 brev med tørgær og ca. 3 dl vand. Du kan også bruge halvdelen af dejen til at bage nogle skønne pizzamuffins. De er gode i madpakken eller som snack, og kan nemt fryses.