Sådan gør du
- Opløs gæren i det lunkne vand, og tilsæt de øvrige ingredienser.
- Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug evt. en røremaskine.
- Del dejen i to og form dem til runde boller. Lad dem hæve tildækket til dobbelt størrelse i et par timer et lunt sted.
- Tænd ovnen på 250°C. Rul dejene ud til en helt tynd pizzabund på et meldrysset bord. Læg bundene på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Fordel pesto på pizzabundene.
- Del østershatte i mindre stykker, skær artiskokhjerter i kvarte. Fordel det på pizzabundene sammen med mozzarellastykker i mindre stykker.
- Bag pizzaerne sprøde i midten af ovnen i ca. 20 minutter.
- Dyp med lidt pesto og drys med friske krydderurter inden servering.
Tip: brug et bagestål for at få en ekstra sprød pizzabund.