Pizza med rød pesto, svampe og artiskok

Hvad er bedre end bedre hjemmelavet pizza med rød pesto, svampe og artiskokhjerter? Lav nemt en lækker pizza med rød pesto. Du kan lave pizzadej fra bunden eller bruge en Valsemøllen Økologisk Pizza Bageblanding, der går bagningen endnu nemmere!

Se opskrift
pizza med rød pesto

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t. og 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizza med rød pesto, svampe og artiskok: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

2 pizzaer

Pizzabund
20 g gær
2 ½ dl. lunkent vand (ca. 30°C)
4 spsk. olie
2 tsk. salt
450 g Valsemøllen Øko Tipo 00

Du kan også bruge  Valsemøllen ØKO pizzablanding

Fyld
Rød pesto
1/2 dl koldt vand
1 dl olie
3-4 østershatte
1 dåse artiskokhjerter
Skiver af tomat og squash
125 g frisk mozzarella

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand, og tilsæt de øvrige ingredienser.
  2. Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug evt. en røremaskine.
  3. Del dejen i to og form dem til runde boller. Lad dem hæve tildækket til dobbelt størrelse i et par timer et lunt sted.
  4. Tænd ovnen på 250°C. Rul dejene ud til en helt tynd pizzabund på et meldrysset bord. Læg bundene på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Fordel pesto på pizzabundene.
  6. Del østershatte i mindre stykker, skær artiskokhjerter i kvarte. Fordel det på pizzabundene sammen med mozzarellastykker i mindre stykker.
  7. Bag pizzaerne sprøde i midten af ovnen i ca. 20 minutter.
  8. Dyp med lidt pesto og drys med friske krydderurter inden servering.

pizza med rød pesto

Tip: brug et bagestål for at få en ekstra sprød pizzabund.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.