Pizzabund – grundopskrift

Pizzabund? Hjemmelavet? Den er god nok. Det er nemt at lave en god og sprød pizzabund selv. Hjemmelavede pizzabunde lavet på Økologisk Tipo 00 er en god bund for en god pizza. Lav flere bunde, og lad børnene eller gæsterne vælge, hvad de vil have på deres. Om man er til den helt klassiske, en hvid pizza eller noget helt tredje, så er dejen klar. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

En pizzabund er afgørende for en god pizza. Pizza er et hit hos både unge og gamle, og med opskriften på en nem og sprød pizzabund, er det bare at beslutte, hvad den skal toppes med.

Se opskrift
Pizzabund

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pizzabund – grundopskrift: 4 ud af 5 baseret på 39 anmeldelser

Opskrift

1 pizzabund

5 g gær
1 1/4 dl. koldt vand (ca. 16°C)
2 spsk. olie
1 tsk. salt
225 g Valsemøllen Øko Tipo 00

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
  2.  Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug evt. en røremaskine.
  3.  Tildæk dejen, og lad den derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur.
  4.  Pak dejen begge ind i film, og stil den i køleskabet natten over.
  5. Tag dejen ud af køleskabet 30 minutter før, pizzaen skal tilberedes og form pizzabunden.

Pizzabund

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.