Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
- Del dejen i 4 stykker, så er dejen nemmere at arbejde med. Del igen hvert stykke i 12, og form dem til små boller. Det er her, du kan vælge, om du vil lave pizzamuffins af al dejen, eller om du vil bruge noget af dejen til almindelig pizza.
- Smør en muffinform med olie, og fordel dejstykkerne heri. Lad dem hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
- Forvarm ovnen til 250°C, mens du gør din topping klar.
- Skær chorizo og svampe, og dræn dine oliven. Fordel revet ost, svampe, chorizo og oliven på dine muffins
- Bag dine pizzamuffins i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 25 minutter.
- Lad dem køle af på en rist.
Et godt tip: Vi har toppet vores pizzamuffins med chorizo, svampe og oliven. Du kan sagtens bruge det, som du kan lide. Lav fx små kartoffel-pizzamuffins eller pensl dem med lidt olivenolie og top med soltørret tomat og timian.