Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
- Udrul dejen på et meldrysset bord (60 x 40 cm).
- Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
- Smør tomatpuré ud på dejen, og drys med oregano, revet ost og salt.
- Pres det hele let ned i dejen. Rul dejen stramt sammen på den lange led og skær ca. 25 pizzasnegle.
- Placer dem på nogle bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 minutter.
- Pensl snegle med et sammenpisket æg og bag sneglene ved 210˚C (varmluft 190 °C) i ca. 10-12 minutter.
- Lad dem køle af (de kan sagtens fryses ned).
Har du ikke en Valsemøllen Bolleblanding ved hånden, kan du lave din bløddej selv fra bunden, få opskriften her.
Et godt tip: Hvis du ønsker at bage en mindre portion af de nemme pizzasnegle med fuldkorn, kan du også bruge vores Fuldkornsboller Bageblanding. Portionen giver ca. 16 pizzasnegle i stedet for, men stadig med en lækker, grov dej. Fremgangsmåden er næsten den samme, du skal blot selv købe gær til denne bageblanding.