Sådan gør du
- Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
- Lad dejen hæve i 30 minutter og lav fyldet imens.
- Steg kødet på en pande ved middel varme og tilsæt tex-mex og evt. revede grønsager og tag det af varmen, imens du forsætter med pizzasneglene.
- Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
- Smør dejen med din kødsovs og evt. revet ost.
- Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
- Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.
- Bag pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.