Sådan gør du
- Gæren opløses i vand og de øvrige ingredienser, undtagen melet, tilsættes.
- Melet tilsættes lidt ad gangen
- Dejen æltes godt til den er glat og elastisk.
- Lad dejen hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i 15 min.
- Slå dejen sammen og del den i 2 lige store stykker
- Form de 2 stykker dej lidt runde og lad den hvile i 5 min.
- Rul dejen ud som til en pizza, ca. 35 cm. i diameter og lad dejen hvile lidt.
- Del hver pizza i 8 stykker, og halver de 8 pølser så du har 16 stkykker.
- Kom lidt ketchup i den del der er bredest og læg en pølse på
- Pak pølsen ind og rul dejen sammen. Stil pølsehornet på en smurt bageplade eller brug evt. bagepapir
- Lad pølsehornene hæve, tildækket med et fugtigt viskestykke i ca. 45 minutter.
- Tænd op for grillen til 300ºC, sammen med en bagesten eller bagestål. Lær hvordan du bager på grill på vores bageskole ‘bag på grill’.
- Pensel pølsehornene med vand eller æg.
- Bages på den gennemvarme bagesten ved 210ºC i ca. 15 minutter.