Sådan gør du
Dej
- Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt posens indhold og ælt i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
- Følg de 4 trin for enten pølsehorn eller pizzasnegle nedenfor.
- Bag pølsehornene eller pizzasneglene i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
Pølsehorn
- Del dejen i 2 lige store runde stykker og lad dem hæve i ca. 5 minutter.
- Rul hvert stykke ud i samme form som en pizza (ca. 35 cm i diamenter). Lad dejen hæve lidt og del hver pizza i 8 lige store stykker.
- Kom lidt ketchup og en pølse på hvert stykke, hvor det er bredest. Rul pølsen ind i dejen. Start med at rulle fra den bredeste ende.
- Læg de 16 pølsehorn på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pølsehornene med vand eller æg inden bagning.
Pizzasnegle
- Lad dejen hæve i 30 minutter
- Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og rul den ud, så den måler ca. 30×40 cm.
- Smør dejen med pizzasauce og drys med skinkestrimler og revet ost. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i 16 lige store stykker.
- Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 45-60 minutter. Pensl pizzasneglene med vand eller æg inden bagning.