Popcakes – Bageblanding

Popcakes er en sjov måde at servere kage på. De fine kager på en pind er perfekte som del af en kagetapas eller til børnefødselsdagen. Og så er de nemme at bage med Valsemøllens Brownie Bageblandning.

Hvis du mangler en sjov kage at servere for børnene, er de disse popcakes helt perfekte. Du kan selv dekorere dem på en sjov måde, eller lade børnene hjælpe til med at lave fine og sjove kager. Kagerne på en pind er også gode til de fleste anledninger. Du kan fx lave dem til uhyggelige græskar eller mumier til halloween, lave søde nisser til jul eller pynte dem som prinsesser eller spiderman. Mulighederne er mange, det er bare fantasien der sætter grænser!

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Popcakes – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

12-15 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie 
1,5 dl vand
2 tsk. romessens
Smeltechokolade (mørk, hvid eller mælke chokolade)
Sukkerøjne, hakkede nødder, krymmel eller andet festligt
Spyd eller pinde

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt 1 dl vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25 minutter.
  5. Rør den færdigbagte kage sammen med ca. 0,5 dl vand og 2 spsk. romessens, indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  6. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne, og kom dem på køl i 30 minutter.
  7. Sæt romkulgerne på pinde.
  8. Smelt chokolade og dyp dem heri. Lav sjovt mønster med forskellige slags chokolade, så dine popcakes fx ligner mumier og sæt sukkerøjne på.
  9. Stil dem i et glas og lad dem størkne helt inden servering.

Et godt tip: Forbered romkuglerne og hav den trillede og klar på køl. Så kan du lade børnene pynte deres egne popcakes med chokolade, øjne, krymmel og andet sjovt pynt. Gør det enten som en hyggeligt weekendaktivitet eller gør det som en del af underholdningen til børnefødselsdagen. Hjælp med den smeltede varme chokolade, og lad børnene selv pynte med krymmel og farver.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.