Pull apart pølsehornsbrød – Bageblanding

Bag pull apart pølsehornsbrød med Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller. En sjov og anderledes måde at lave pølsehorn på. Server pølsehornene som et anderledes og flot brunchindslag, som eftermiddagssnack eller brug dem enkeltvis i madpakken.

Opskriften på pull apart pølsehørnsbrød er udviklet i samarbejde med Hanegal. I opskriften bliver der brugt Hanegals Økologiske Kyllingecocktailpølser, som er mildt krydret med paprika og muskatnød. Læs mere om Hanegal og deres 100% økologiske produkter her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand (30°C)
240g Hanegal Kyllingecocktailpølser
1 æg til pensling
Valsemøllen Sesamfrø (evt. blanding af sorte og hvide)
Ketchup eller sennep

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve tildækket i en skål i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Del dejen i to. Den ene del skal bruges til pølsehornsbrødet, og den anden kan du fx bruge til at lave almindelige boller, kanelsnegle eller anden omgang af pull apart pølsehornsbrød.
  5. Rul dejen til pølsehornsbrødet ud til et rektangel, og pensl med ketchup.
  6. Skær dejen ud i trekanter på cirka 10 x 5 cm, og rul dejen omkring cocktailpølserne fra den brede ende.
  7. Placer de små pølsehorn på en bageplade med bagepapir, så de danner to koncentriske cirkler. Sørg for at de ikke ligger for tæt, men at dejen rører hinanden på begge cirkler.
  8. Lad pølsehornsbrødet efterhæve under et klæde i cirka 25-30 minutter.
  9. Pensl pølsehornsbrødet med et sammenpisket æg, og drys med sesamfrø.
  10. Bag pølsehornsbrødet i ovnen på 200°C i ca. 18 minutter, eller til det er flot gyldent.
  11. Servér med ketchup eller sennep.

Et godt tip: Brug den anden halvdel af dejen til at lave disse lækre kanelsnegle eller disse gode og bløde fødselsdagsboller. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.