Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Lad dejen hæve tildækket i en skål i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Del dejen i to. Den ene del skal bruges til pølsehornsbrødet, og den anden kan du fx bruge til at lave almindelige boller, kanelsnegle eller anden omgang af pull apart pølsehornsbrød.
- Rul dejen til pølsehornsbrødet ud til et rektangel, og pensl med ketchup.
- Skær dejen ud i trekanter på cirka 10 x 5 cm, og rul dejen omkring cocktailpølserne fra den brede ende.
- Placer de små pølsehorn på en bageplade med bagepapir, så de danner to koncentriske cirkler. Sørg for at de ikke ligger for tæt, men at dejen rører hinanden på begge cirkler.
- Lad pølsehornsbrødet efterhæve under et klæde i cirka 25-30 minutter.
- Pensl pølsehornsbrødet med et sammenpisket æg, og drys med sesamfrø.
- Bag pølsehornsbrødet i ovnen på 200°C i ca. 18 minutter, eller til det er flot gyldent.
- Servér med ketchup eller sennep.
Et godt tip: Brug den anden halvdel af dejen til at lave disse lækre kanelsnegle eller disse gode og bløde fødselsdagsboller.