Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200ºC varmluft.
- Skær kartoflerne i både og vend dem med olivenolie og krydderurter. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25-30 minutter, til de er gyldne.
- Skyl quinoaen og kom dem i kogende vand tilsat salt.
- Kog quinoaen i en gryden med vand og tilsæt olie. Lad dem koge i ca. 20 minutter eller til al vandet er fordampet og kernerne blevet bløde
- Riv løg groft på et rivejern.
- Vend kogte quinoa med de øvrige ingredienser
- Steg farsen i smør ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte.
- Hak ramsløg groft og vend med creme fraiche, saften fra ½ citron og smag til med salt og peber.
- Vend salatmix med halverede cherrytomater og drys med olivenolie og salt.
Et godt tip: Har du lyst til mere grøn aftensmad? Så prøv også den franske madtærte galette med spinat og feta her.