Rabarberkage med marcipan

Rabarber er perfekt til kager og denne rabarberkage er ingen undtagelse. Den er perfekt sød og syrlig, da marcipan og rabarber afstemmer smagen helt perfekt.

Ditte Julie har lavet denne lækre kage med rabarber og marcipan – perfekt til en hyggestund med familie eller venner. Bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel, der giver en lækker og saftig kage. Den skønne rabarberkage smager skønt med en klat flødeskum eller vaniljeis til.

Se opskrift
rabarberkage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30-35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rabarberkage med marcipan: 4 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

ca. 6 personer

Kage
1 vaniljestang
150 g lyst rørsukker
100 g rå marcipan
150 g blødt smør
3 store æg
100 g Valsemøllen Kage Hvedemel

Rabarberlåg
3-4 rabarber
25 g lyst rørsukker
1 spsk. kartoffelmel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Flæk vaniljestangen på den lange led, og skrab nænsomt vaniljekornene ud med en lille kniv. Mas kornene sammen med en smule af sukkeret.
  2. Pisk vaniljesukker, sukker, marcipan og smør sammen. Ingen klumper.
  3. Tilsæt æggene, ét ad gangen.
  4. Tilsæt Valsemøllen kage hvedemel og vend det hele forsigtigt sammen.
  5. Kom dejen op i en springform (20 cm i diameter).
  6. Rabarberlåg: Skær rabarberne i stave af ca. 6 cm og del den lille rabarberstav på langs. Kom dem op i en skål sammen med 25 g lyst rørsukker og kartoffelmel. Vend det sammen og læg rabarberne på kagen i et smukt mønster.
  7. Bag kagen ved 200°C (180°C varmluft) i 30-35 minutter.
  8. Lad den køle helt ned.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.