Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt 1 dl vand.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25 minutter.
- Rør den færdigbagte kage sammen med ca. 0,5 dl vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
- Hæld kagedejen i en lille form på ca. 18 x 18 cm og drys med Valsemøllen kokoskrymmel
- Bag i ca. 25. minutter ved 180°C.
- Så er det bare at servere den lækre romkuglekage. Velbekomme!
Et godt tip: Hvem har sagt, at nemt skal være kedeligt? Hvis du vil prøve endnu mere nemt bagværk, har vi lavet en masse bageblandinger, der gør det nemt at lave hjemmebag. De kan spises lige som de er, men de kan også piftes op. Har du fx prøvet at lave lækkert studenterbrød af romkugleblandingen? Eller hvad med en saftig chokoladetærte toppet med mokkacreme? Vi har samlet alle de gode opskrifter i vores bageunivers, så det er endnu nemmere for dig at bage, når det skal gå lidt stærkt.