Rugsandwich med laks – Bageblanding

Få en fiberrig frokost med en hjemmelavet rugsandwich med laks. Med Valsemøllen Fibersandwich kan du lave en hurtig, nem og lækker sandwich. Vi har givet vores bud på, hvad du kan komme i din sandwich, men du kan også fylde den, med hvad der end er i køleskabet, eller hvad du bedst kan lide.

Med Valsemøllen Fibersandwich får du en masse fuldkorn som er rig på kostfibre. Kostfibre er godt for din sundhed og bidrager bl.a. til god mæthed, stabilt blodsukker, velfungerende mavefunktion samt forebyggelse af en række livsstilssygedomme såsom diabetes og hjerte-kar-sygdomme.

Prøv opskriften på proteintoast som giver en godt skud proteiner til din morgenmad.

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t.

Energi-
indhold


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 stk.

Rugsandwich:

3,5 dl lunkent vand (30°C)
20 g gær (7 g tør gær)
1 ps. Valsemøllen Fiber Sandwich melblanding 

Fyld til 1 person 

30 g cream cheese
2 skiver koldrøget laks
50 g romainesalat
1/4 peberfrugt
2 skiver tomat (resten af tomaten on the side)
1 skive rødløg
3 gulerødder (on the side)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og rør rundt.
  2. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 12-15 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller til dejen slipper skålens kanter og er glat og homogen.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hvilke i 10 minutter.
  4. Hæld dejen ud på et meldrysset eller olieret bord, rul eller tryk dejen til en flade på ca. 30×25 cm og del dejen i 8-10 lige store stykker med en dejdeler. Placer dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad dem hæve tildækket et lunt sted, i 40-60 minutter.
  6. Bag ved 220°C, varmluft i 9-11 minutter.
  7. Skær sandwichstykkerne over og rist i en panini grill.
  8. Kom fyld i og server.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.