Rustikt franskbrød

Lav et lækkert rustikt franskbrød og forkæl dig selv og dine nærmeste.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
min. 12 timer.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

Dag 1

  1. Opløs gæren i vandet og rør hvedemelet i.
  2. Bland ingredienserne godt sammen, og lad fordejen stå tildækket natten over ved stuetemperatur.
  3. Sæt kernerne i blød, og lad dem stå tildækket natten over ved stuetemperatur.

Dag 2

  1. Opløs gæren i vandet, kom fordejen og de iblødsatte kerner i sammen med resten af ingredienserne.
  2. Ælt dejen i 10-15 minutter, til den er glat og elastisk. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
  3. Fold dejen ind over sig selv, så den bliver strammet op, og lad den hæve færdig i yderligere 30 minutter.
  4. Del dejen i to lige store stykker, og form til aflange brød.
  5. Drys to hævekurve med mel, og læg i hver sin kurv. Lad dem hæve tildækket på køl natten over.

Dag 3

  1. Tag kurvene ud af køleskabet, og lad dem stå i 60 minutter ved stuetemperatur.
  2. Vend brødene ud af kurvene og over på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Snit brødene på toppen, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 230°C (varmluft 210°C) i ca. 35 minutter.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.