Grove pizzasnegle

Prøv denne lækre opskrift på grove pizzasnegle med fuldkorn og gulerødder i dejen. Perfekte til ungernes madpakke.

Disse grove pizzasnegle er en blanding af en pizza og en grov gulerodsbolle. Det er en super kombination, der giver mere saftighed og sødme til dejen. De bliver super gode, og er perfekte i madpakken eller som snack. Prøv jer frem med, hvad I kan lide af fyld i jeres pizzasnegle. Det er blot et forslag vi kommer med. Bag gerne en stor portion, og frys resten ned. Så er de nemme at tage op af fryseren, når det er tid til en skøn snegl.

Se opskrift
Saftige pizzasnegle med fuldkorn

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove pizzasnegle: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

16 pizzasnegle

2½ dl vand
20 g gær
1 fintrevet gulerod
2 spsk. olie
½ tsk. groft salt
200 g Valsemøllen hvedemel  (ca.  dl)
200 g Valsemøllen Hvid Hvedemel  (ca.  dl)

Fyld
1 lille glas pizzasovs
150 g skinke i strimler
100 g revet mozzarella

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet.
  2. Tilsæt olie, salt og mel (hold lidt mel tilbage).
  3. Ælt dejen godt i 10 min i en køkkenmaskine eller i køkkenskålen med hånden. Ælt gulerødderne i til sidst i ælteprocessen.
  4. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time
  5. Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
  6. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
  7. Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
  8. Rul dejen sammen som en roulade og skær 16 skiver.
  9. Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
  10. Bag sneglene ved 200˚C (varmluft = 180 °C) i ca. 15 min.

Et godt tip: Hvis du vil spare tid, kan du bruge Valsemøllen Grovboller Blanding. Den er fuldkornsmærket og nøglehulsmærket, og giver også nogle skønne, grove pizzasnegle på den nemme måde.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.