Sådan gør du
- Rør gæren ud i vandet.
- Tilsæt olie, salt og mel (hold lidt mel tilbage).
- Ælt dejen godt i 10 min i en køkkenmaskine eller i køkkenskålen med hånden. Ælt gulerødderne i til sidst i ælteprocessen.
- Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time
- Læg dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
- Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm).
- Smør pizzasovs på dejpladen og fordel skinke og ost ovenpå.
- Rul dejen sammen som en roulade og skær 16 skiver.
- Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
- Bag sneglene ved 200˚C (varmluft = 180 °C) i ca. 15 min.
Et godt tip: Hvis du vil spare tid, kan du bruge Valsemøllen Grovboller Blanding. Den er fuldkornsmærket og nøglehulsmærket, og giver også nogle skønne, grove pizzasnegle på den nemme måde.