Sådan gør du
- Bag dine yndlingsboller – prøv f.eks. disse sandwichboller med ølandshvede og græskarkerner. Flæk bollerne, smør dem med mayonnaise og fyld dem med kål.
- Steg kyllingen i olie til den er gylden og gennemstegt. Kom sukker, ketchup og eddike på og lad den glasere.
- Salsa: skær tomaterne i kvarte og skrab kerner ud med kniven eller en ske. Kassér kernerne og skær tomatkødet i tern.
- Vend tomat, avocado, chili og koriander sammen og smag til med limesaft og salt.
- Fyld salsaen i din sandwich.
- Klap sammen og servér straks.
Et godt tip: Har du en rest kylling eller svinekød, kan du sagtens komme dem i sandwichen i stedet for BBQ kylling. Vend evt. kødresten i lidt BBQ-sauce, hvis du vil have den ekstra snasket.
Hvis du ikke lige har ølandshvede i skabet til ølandsbollerne, så tag et kig blandt vores mange andre opskrifter på lækre boller – både de bløde, de grove og de koldhævede. De er lige til at udskifte til din sandwich med BBQ kylling og salsa.
Udviklet i samarbejde med Louisa Lorang fra magasinet Lorang & Co.