Scones

Traditionelle scones til en hyggelig eftermiddagsstund

Se opskrift

Køkkentid
20 minutter

Ventetid
35 minutter


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Scones: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

15 scones
  • 300 g Valsemøllen Hvedemel
  • ¼ tsk. salt
  • 3 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. sukker
  • 50 g smør
  • 1 stort æg
  • 1 dl kærnemælk
  • 75 g tørret frugt eller chokolade (hakket groft)
  • 1 æg og 1 spsk. mælk til pensling

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
  2. Smuldr smøret i blandingen og bland let.
  3. Tilsæt æg, kærnemælk og hakket mørk chokolade (fyldet kan undlades) og saml dejen. Må ikke æltes for meget.
  4. Rul dejen ud på et meldrysset bord. Skal være 5-8 cm tyk.
  5. Stik scones ud med en udstikker eller et lille glas og sæt dem på en bageplade med bagepapir, og pensl med sammenpisket æg og mælk.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175 °C) i 15 minutter, eller til overfladen er gylden.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.