Skolerugbrød

Bag disse lækre og saftige skolerugbrød til børnenes madpakker. Så kan du give mættende rugbrød med på en anden måde. De er nemme at bage med Valsemøllen ØKO Solsikkerugrbrød.

Hvis børnene er gået lidt træt i den klassiske madpakke med rugbrødsmadder, kan vi anbefale dig at bage disse små skolerugbrød. De fine, små rugbrød kan fungere som sandwichbrød, men stadig mætte som et rugbrød. Brødene er også fyldt med revet gulerod, der giver lidt skjulte grøntsager med. De er også sjove at have med som de er, da de ligner små rugbrød i deres form. Så er det bare at komme i gang til skolestart!

Se opskrift
skolerugbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin, og tilsæt revet gulerod til dejen inden de skal i formene.
  3. Drys med solsikkekerner i bunden af nogle små rugbrødsforme og fordel rugbrødsdejen i formene. Lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Drys med solsikkekerner endnu engang på toppen af brødet.
  5. Bag skolerugbrødene i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 30 min eller til brødene er gennembagte og let gyldne

Et godt tip: De små skolerugbrød er bagt med Valsemøllen ØKO Solsikkerugbrød. Udover det klassiske rugbrød og de søde minirugbrød, kan bageblandingen også bruges til at lave lækre snacks. Bag saftige, økologiske rugsnacks til madpakken eller den lille sult. Snacksne er fyldt med kerner, nødder og chokolade, der gør, at de både er mættende, fulde af fuldkorn og tilfredsstiller den søde tand.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.