Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin, og tilsæt revet gulerod til dejen inden de skal i formene.
- Drys med solsikkekerner i bunden af nogle små rugbrødsforme og fordel rugbrødsdejen i formene. Lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter ved stuetemperatur.
- Drys med solsikkekerner endnu engang på toppen af brødet.
- Bag skolerugbrødene i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 30 min eller til brødene er gennembagte og let gyldne
Et godt tip: De små skolerugbrød er bagt med Valsemøllen ØKO Solsikkerugbrød. Udover det klassiske rugbrød og de søde minirugbrød, kan bageblandingen også bruges til at lave lækre snacks. Bag saftige, økologiske rugsnacks til madpakken eller den lille sult. Snacksne er fyldt med kerner, nødder og chokolade, der gør, at de både er mættende, fulde af fuldkorn og tilfredsstiller den søde tand.