Småkager opskrifter du vil elske

Småkager hører ikke kun julen til. Du kan fylde køkkenet med bageglæde og bage smagfulde cookies året rundt. Leder du efter en ny opskrift på spændende småkager eller cookies? Vi har samlet et udvalg af opskrifter på nemme småkager. De er alle hurtige at bage og opskrifterne er lette at følge. Prøv dig frem, og bag alt fra sunde sesamcookies og havregrynskager til chokolade cookies med spelt og specier.

Der er noget for enhver smag, og børnene vil helt sikkert elske at være med til at bage dem. Når kagerne er sat i ovnen, vil I langsomt kunne begynde at fornemme den skønne velduft sprede sig i hjemmet. Det bliver svært at lade dem køle af, før I sætter tænderne i dem!

Bag lækre cookies med kvalitets mel 

Sådan en sprød småkage er lige til at hapse og stiller altid din lækkersult. De er også lækre at servere som en let snack eller for dine gæster, der kommer forbi til aftenskaffe. Men for at opnå det bedste og mest sprøde resultat, bør du også bruge en god kvalitetsmel. Vores Dansk Kage Hvedemel kan anbefales til enhver småkageopskrift. Nogle af vores favoritter er:

Sprøde Sesamcookies med bid i. Med denne opskrift kan du servere noget nyt for dine gæster. Opskriften indeholder både nødder, rosiner og mandelmel. Valsemøllen Sesamfrø bruges til at rulle småkagerne i.

Cookies med hampfrø og chokolade er en lækker lille sag. Der er en god blanding af noget sprødt, som kommer fra Valsemøllen Økologiske hampefrø, og noget sødt, der stammer fra den mørke chokolade, der skal vendes i dejen.

Chokolade cookies med spelt er også en skøn opskrift. Grunden til at bruge speltmel i stedet for almindelige hvedemel, er konsistensen og den lidt nøddeagtige smag, som speltmelen har. I opskriften benyttes Valsemøllen Dansk Speltmel, Fuldkorn for at give en god tekstur til dine cookies.

Nemme opskrifter alle kan følge 

Det skal være let at bage lidt godt og sprødt uden det helt store besvær. Derfor er enhver småkager opskrift på vores side nem at følge. Du finder altid en udførlig trin for trin guide, som hjælper dig godt igennem hele bageprocessen. Du får ligeledes en specificeret liste over de ingredienser, som du skal bruge til opskriften. Det gør det let at få overblik over, om du har rigtige ingredienser i køkkenet eller om du lige skal ud og handle ind.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.