Sådan gør du:
- Opløs gær i lunkent vand (ca. 25°C).
- Alle ingredienser tilsættes,. Dejen æltes i mindst 5 min., dejen må gerne klæbe en smule.
- Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Dejen er klar til snobrød.
- Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult når man banker på det.
- Fyld dem med lige det som du kan lide. Det kan være ketchup, ristede pølser eller pesto.
Et godt tip: Vil du gerne bage endnu mere i det fri? Prøv at bage på din grill. Grillen fungerer fint som ovn, når du anvender en bagesten eller et bagestål. På den måde kan du stadig bage uden for, og hvor det passer dig. Lær mere om at bage på grill i vores Bageskole. Her kan du fx lære at bage et saftig focaccia, en sprød pizza eller måske lækkert grydebrød. Mulighederne er mange, så det er bare at gå i gang!